Aamun uutiset kertoivat, että sote-uudistus on ajautunut umpikujaan ja Suomen hallitus pyytää eroa. En voi sanoa, etten iloitse tästä uutisesta. En pitänyt Sote-uudistuksesta, vaikka myönnän, että seurasin uutisointia huonosti, vain pääkohdat rekisteröiden, sillä jotenkin arvasin ja toivoin jo silloin, että se ei toteude. Kokoomuksen haluama valinnanvapaus oli epäilyttävin. Tuntui, että se on rikkaille tehty palvelus.

Ja minä en ole rikas. Perstuntumalla uskon, että pääministeri Sipilä menee takaisin business-maailmaan. Samalla tavalla uskon, että sinisten Timo Soini menee vielä yhtenä päivänä takaisin perussuomalaisiin, hyvä jos ei haasta Jussi Halla-ahoa puheenjohtajana. Soini on niin suurten käänteiden mies, että tämä on ihan realistinen skenaario mielestäni. 

Äänestin elitistisesti vihreitä, kun olin yliopisto-opiskelija ja odotin, että saisin maisterin paperit käteen. Olen yhteiskuntatieteiden kandidaatti ja työkyvyttömyyselkkeellä. Ääneni menee sosiaalidemokraateille, kun Hussein Al-Taee meni ehdolle. Äänestyslupa tuli tällä viikolla postissa. Todennäköisesti äänestän ennakkoon, sillä voin valita äänestyspäivän monesta päivästä, eikä äänestys mene sivu suun esim. väsymyksen tai huonon sään takia. 

Seuraan mielelläni politiikkaa ja nautin suunnattomasti Noin Viikon Studiosta